FIFA 15’in Soundtrack Listesi Belli oldu



Çıkışına yaklaştıkça hergün yeni bir bilgi gelen FIFA 15‘in şimdide soundtrack listesi belli oldu. 23 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak olan FIFA 15, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, PC platformlarına gelecek.


AVICII:Yeni Şarkı
A-Trak:Yeni Şarkı
Bang La Decks:Utopia feat. Dominique Young Unique
Broods    :L.A.F.
Catfish And The Bottlemen:Cocoon
ChocQuibTown:Uh La La
Death From Above 1979:Crystal Ball
Dirty South:Tunnel Vision feat. SomeKindaWonderful
Elliphant:All Or Nothing feat. Bunji Garlin and Diplo
Elliphant: Purple Light feat. Doja Cat
Emicida feat. Rael: Levanta e Anda
FMLYBND: Come Alive
Foster The People: Are You What You Want To Be?
Jacob Banks: Move With You
Joywave: Tongues feat. Kopps
Jungle: Busy Earnin’
Kasabian: Stevie
Kinski Gallo: Cumbia Del Corazón
Kwabs: Walk
Lowell: Palm Trees
Madden Brothers: We Are Done
Madeon: NEW SONG
Magic Man: Tonight
Milky Chance: Down By The River
MPB4: Agiboré  (Marky’s Ye-Mele Refix)
Nico & Vinz    When The Day Comes
Polock: Everlasting
Prides: Out Of The Blue
Rudimental: Give You Up feat. Alex Clare (World Cup Remix)
Saint Motel: My Type
Saint Raymond: Wild Heart
Sante Les Amis: Brasil
Slaptop: Sunrise
Teddybears: Sunshine feat. Natalie Storm
Tensnake: Pressure feat. Thabo
The Griswolds: 16 Years
The Kooks: Around Town
The Mountains: The Valleys
The Ting Tings: Super Critical
tUnE-yArDs: Water Fountain
Vance Joy: Mess Is Mine